Здравейте бригада, 

Принципно, личният хороскоп е нещо супер-персонално и лично, но аз нямам проблем да споделям лични неща. А, също така, споделям този хороскоп и като препоръка пред всички мои приятели, които по един или друг начин вярват в астрологията, заодиите и реинкарнацията. Бригада, познавате ме! Прочетете писаното по-надолу и ако сметнете, че астроложката ми се справя добре, можете да се свържете с нея от ТУК. Супер-свестен и разбран човек е!
Лично на мен ми бяха нужни 15 минути да се осъзная, след като прочетах всичко писано… 100% право в целата! 

Предполагам, че имаоще много какво да се каже или напише, относно случаят „Нейчев“, ама да Ви кажа честно – шубе ме е да попитам! 😀

Михаил Нейчев – Хороскоп
15.06.1983 / 08:32, Хасково
Асцендент – 28° Рак

Започвам отзад напред, по Рачешки. В момента (Юли`2015) си в силен период на трансформация, започнал от Февр`2014. Първите наченки са от началото на 2013.
Февр/Апр`2014 и после Юни`2014 си преминал през кризи. Има ли инциденти и здравословни проблеми в периодите, освен че е имало конфликтна ситуация? Дано не!
Трансформациите, на които си подложен касаят най-вече работата, но и цялостния ти начин на живот. Изострена е и темата за любовта и връзките. Започваш да усещаш, че плюсовете на това да си свободен си имат своята сенчеста страна. Има някаква особеност по темата при теб. Като типичен Близнак си двойнствен и тройнствен. „Искам-не искам-не знам” е основният ти лайтмотив, което си е агония за чакащите от теб конкретика. Трудно е с единия крак да вървиш напред, а с другия в няколко други посоки. (Не го замятай десния ) Най-добре да се редуват нещата. Не търси абсолютна формула, не е подходяща за теб. Партньорството ще ти дойде в по-късна възраст, когато се наживееш и си седнеш на д-то.
Една сериозна подробност! Ти си изграден изцяло от Въздушна (5) и Огнена (5) енергии, общо 10 планети (всичките в наличност) в мъжката Ян енергия!!! Това е ненормално! Абсолютно можеш да кандидатстваш за Гинес с този рекорд. Болшинството хора са с 6 към 4 или 5 към 5 Ин/Ян енергии. 3 към 7, 2 към 8 вече се считат за проблем (т.е. когато има прекален превес на едната енергия). А твоето чудо се среща супер рядко. Ами как да задържиш партньорка, ти не си балансиран, нямаш никаква Земя и само една Водичка църцори в краен градус на Асц ти Рак. Положението е плачевно.
Земята дава стабилност, отговорност, дисциплина, практичност, търпение, спокойствие, постоянство, рационализъм… Това са знаците Телец, Дева, Козирог. Живота се опитва да те чифтоса с Козирози, но вероятно изпитваш непоносимост към тях, както и към Девите. Твърде много отговорности изискват, ограничаващи и много критични и навъсени бее… С Телечки може да опитваш да се нагодиш, ама пак ти е скука и буксуват нещата.
Водата може да е твоето спасение. Тя дава мекота и интровертност, свързва ни с невидимия свят, с нашите собствени чувства, с душата (ти си малко откъснат от душата си, правиш идентификация повече с егото). Водата смирено търпи, тя е грижовна и отдадена – идеална ще ти е такава партньорка, би те уравновесила! Водни са Рак, Скорпион, Риби. Най-доброто предложение за теб е Скорпион! Това е най-издържливия знак и наистина може да понесе всичко без да се откаже! С Рибите няма да ти се получат нещата. С Рак временно е добре, после унива връзката.

Слава Богу имаш Нептун (воден) в опозиция към Слънце и Марс, така че той заглажда острите ти ръбове и гаси вътрешните ти пожари периодично, чрез някой обстоятелства в живота и работата ти. Имаш и Плутон (воден) в съвпад със Сатурн (земен) в 4ти дом в тригон отново към твоите Слънце и Марс. Кой от твоите родители играе толкова силна роля в живота ти? Сякаш те е хванал здраво и не те пуска или ситуацията ще се разиграе в по-късен етап! Съдбата иска да изработи в теб липсващите Земя и Вода.

Огъня те прави супер креативен, амбициозен и динамичен, но твърде спонтанен, емоционален, нетърпелив, груб понякога, властен и нервен. Имаш огнени Венера и Луна в Лъв в 1ви дом (огнен), които усилват егото и нарцисизма, тъй като ти придават голям чар и правят така, че да бъдеш харесван и ухажван. Лидерските ти качества са очевидни. Юпитер, Уран и Нептун пък са ти в Стрелец, като първите две в съвпад в 5ти дом – на Лъва (отново двоен огън)! Ми то е страшно бе човек! Появяваш се и изчезваш като Халеевата комета… Любовта е една забавна игра, която много те увлича и до там. Ползваш я да те зарежда положително. Тръпчица да има. Колкото си готин, толкова си труден, странен и неуловим.
Иначе пълен с идеи, много плодовит, не се страхуваш да експериментираш, любител на риска. Ще бъдеш винаги в центъра на шоуто. Принципа на действие на твоята енергия е многопосочно излъчване като ти си в центъра. По същия начин и приемаш от всички страни. Можеш да се фокусираш, когато решиш, в една област за известно време. През повечето време жонглираш като Шива сторъкия.
Цялата тази огнена енергия, която имаш най-добре се оползотворява в творческия сектор, затова и там си цар. Но внимавай със съзнанието, че си велик (маниер на огнената енергия), защото то може да ти пречи да допуснеш реално жена до сърцето си. Настава конкуренция и демонстриране на „по-по-най” от двете страни. Привличаш подобни на теб и се започва битка кой да кара влака…

Каква е ситуацията с въздушната ти енергия? Тя отговаря за менталния свят, ум, учение, знание, мисъл, общуване с външния свят, връзки, комуникация, обмен на информация. Там е твоята стихия. В комбинация с толкова Огън обаче има опасност Въздуха да започне да налага идеите си и общуването да се затрудни. Ти като цяло си вложил тази тенденция в работата. Имаш ораторски способности, остра и дълбока мисъл, интелект на високо ниво, интуиция и много знания, перфектни аналитични способности, невероятно чувство за хумор, естествен полиглот, сече ти пипето като бръснач, (внимавай само с езика, че и той ти бръсне)! Като цяло имаш гениални умствени способности, което може да дразни в личните отношения, не оставяш много пространство на другата страна за собствено мнение и така започва взаимно налагане. Нужно е да се изработи повече компромис и когато има несъгласие да се практикува мълчание!

Да ти разкажа малко за миналия ти живот! Той има много сходства с настоящия. Ако трябва да съм точна, в продължение на 4 прераждания преповтаряш сходни теми, ето защо си натрупал толкова Огън и Въздух! И преди много си пътувал, живял си бохемски, бил си голям веселяк и купонджия. Приятелите са били твоето семейство, както и сега. Разликата е, че забавлението в този живот си го превърнал в професия. Друга разлика е, че в настоящето си по-отговорен и дисциплиниран.
Много си готин, уж открит и честен, обаче трудно се даваш. Имаш някакви вътрешни бариери. Усещат се в близки отношения. Колкото си емоционален, толкова си дистанциран в чувствата, но може да не съзнаваш разликата. Чувството е постоянна величина и произхожда от по-дълбоките нива. Емоцията е временно състояние, подобно на настроението, зависи изцяло от външни фактори, събития, хора и енергии.
––––––––––––––––––––––––––––
Съдбата може да те е подтикнала да пораснеш по-отрано. Поел си някакви отговорности в къщи, вероятно от около 28-29год, когато може да се е активирала ситуация на грижа за родител. Това занапред си остава траен ангажимент на душата. Подписан е договор.

Започнал си музикантлъка и пътуването млад. Дошъл си жаден за живота и си се втурнал да го изгребеш с пълни шепи! В миналото прераждане не си отгледан в собствено семейство. Или си бил осиновен, или израсъл на улицата, или в приют, нещо такова. Това те е подтикнало да се хвърлиш в обятията на света и другия пол, за да запълниш емоционална празнота. Бил си пак мъж и си починал млад от болест (нещо като силна треска) далеч от родната страна. Живял си все в комунални условия, имал си хазартен начин на живот, но не си бил лош. Не си се задЪржал на едно място. Може би си направил няколко деца по път, за които не си се грижел или не си знаел, но и не си се интересувал. В този живот е вероятно да решиш да нямаш поколение или ако има, отново няма да живеете заедно. Темата „бащинство” ти е чужда и сложна. Там има кармична последователност, която върви по линия на бащата. Идеята, че може нещо да те впримчи да се затвориш в къщи подчинен на битие и грижи определено те плаши. Някой партньорки ще правят или са правили аборт от теб.

Съдбата може да ти подаде предложение в един момент да се свържеш с разведена жена или вдовица с деца и да се грижиш за тях, ако пожелаеш. Това би било едно добро уравновесяване на кармата.

В това прераждане ти е дадена огромна свобода, в голяма степен сам определяш съдбата си! В следващото прераждане ще работиш усърдно в сферата на партньорствата.

Хората, които вярват в прераждането, си изграждат представа, че във всеки следващ живот се раждаш различен и имаш напълно различни преживявания и опитност. Истината е, че всички инкарнации са свързани… душата и темите се разгръщат постепенно.
И така, в този живот изграждаш Ин енергия, която те подготвя да се родиш в женско тяло следващия път.

В миналия живот си бил омесен с хората, учил си се да общуваш, делиш и споделяш с представители на всяка прослойка, изработил си един отличен подход. Бил си скромен и щедър, затова си натрупал много приятели-поддръжници, които си увличал след себе си. И сега е така. Харесван и обичан, намираш общ език с всеки. Бил си много забавен, магнетичен и колоритен, както и в този живот, затова публиката е твоя. Оказваш силно въздействие върху масите. Преди си ги забавлявал и сега го правиш. Това е един от твоите таланти. Имаш няколко и ще оперираш с тях успешно в живота, като ще развиваш и нови.
Използваш времето пълноценно! Когато работиш – работиш, когато се веселиш – избухването е тотално! В къщи полагаш усилия, голяма част от работата си я вършиш от дома. Всичко, което се изработва дава изобилен резултат (най-силен ще е на старини).
Имаш обаче напрежение в дома. Най-често е с хората, с които делиш жизненото пространство. Различията в ритъма на живот вероятно, създават търкания в отношенията с хората до теб. Налага ти се и да приемаш условия, които не винаги са ти по вкуса, ти си взискателен. По-късно в живота си ще живееш с родител!
Ще боравиш с наследства от бащата. Имаш възможност да направиш собствено студио и/или агенция, това са възможни опции за втората половина от живота. След 39 може да мислиш в тази посока. Успоредно с твоята работа може да продуцираш и менажираш. Винаги ще комбинираш по няколко неща. Идеален си също за работа с младежи и преподаване. За компютърните ти умения не е нужно да споменаваме. Винаги ще работиш с много хора, в сферата на музиката и компютрите. Можеш да отвориш също и музикален магазин. Търговията много ти върви.

Вероятно поради ранното приключване на миналия живот, си запазил детската си същност. Годините не ти личат, ще бъдеш младолик и на старини. Ще имаш дълъг живот. Да внимаваш за килцата, предразположен си към напълняване.

Лицето ти пред света е различно от истинската ти същност. Това е Близнашки модел и понякога ти пречи, умръзва ти главната роля. Имаш нужда да се покриваш, за да регенерираш и бъдеш просто „себе си”. От време на време се търсиш кой точно си от всичките? Трудно е да се каже. Хората ти въздействат, както ти на тях. Зависим си от средата, попиваш и отразяваш! С годините бавно развиваш собствена същност. Изцяло се нагаждаш по другите, което рефлектира в личните ти отношения. Там се налагаш, отблъскваш и противостоиш, това е компенсаторен модел.
Дълбоко в душата си се чувстваш сам, макар да си сред толкова хора. Остатък от миналия живот. Реакцията ти е да отидеш при тълпата. Там спираш да мислиш. Останеш ли сам може да те налегнат мрачни мисли. Бягаш от тях. Но те те подтикват към по-дълбоки търсения и по този път ще помъдрееш, което е призива на хороскопа.
Криеш от света някакви свои „белези” от живота. Не обичаш да показваш слабост. Всъщност си много силен отвътре и лек отвън – идеалната комбинация за успешно манипулиране на тълпата. Насочваш нещата винаги в твоя полза и го правиш елегантно.
Много си добър и се раздаваш, но не обичаш да ти се качват на главата – тогава става лошо.
Има една празнина в душата ти, която не знаеш как да запълниш. Изглежда си разочарован от другия пол, както и те от теб. Обграден си от „еднодневки”, а търсиш нещо по-сериозно, иначе не би се обвързал. Положението обаче е следното: Понеже се нуждаеш от постоянно емоционално захранване и не обичаш душевната самота, се навираш сред девойките и нека си го кажем, слаби са ти ангелите. Получава се любимата ти множествена ситуация. От една страна си поддържаш статуса на „елате при татко, всичките ще ви изпапкам”, от друга – чакаш да се появи сериозната жена, която да те накара по магичен начин да се промениш. Схемата няма да проработи по този начин. Нужно е първо ти да покажеш отвън различен модел, за да се загледа в теб сериозна жена, а и ти самия да се загледаш в такава!

Истината е, че в твоя начин на живот не се вмества семейния модел. Трябва да направиш жертва. Или да се простиш с идеята за стабилно партньорство, или да смениш професията! Дилемата е сериозна!

После! Заради естеството ти на работа, в картата се вижда, че привличаш основно момичета от твоя бранш. Едно, че не са от най-сериозните, но и отношенията са трудни заради постоянно пътуване и реалното ти отсъствие от дома нощно време, (което ще е през целия ти живот, освен ако не захванеш бизнес от дома). Така че, партньорката трябва да е в същия ритъм като теб, а това не предразполага към стабилни отношения.
Онази, която би стояла в къщи да те чака, трябва да е по-зряла в разбиранията си или по-възрастна с опит. Дадена е такава възможност.

Има една уловка в твоя хороскоп. Ти се привличаш от млади момичета, със сходен на твоя темперамент. А можеш да имаш стабилно партньорство с различен тип жена. Тя ще има сходства с теб, но и ще има кардинални различия, което ще изисква приспособяване от двете страни.
Проблема е, че рутинните отношения изнервят Близнака. Жената до теб трябва да е смеска от класически ценности и нетрадиционен подход. Примерно да върти умело домакинството, но да те посреща по жартиери. Или да е бръкнала в контакта с едната ръка, а с другата да се опитва „да си заглади косата”. Абе трябва да е луда, това ти е първото условие за съвместимост. После, да е силен и властен характер, за да успее да те задържи, ама и ти си силен и не се даваш! Мека Мария пък не ти е интересна. Трябва да е сложна, заплетена и държалива, че навън си котенце, а в къщи понякога си зъл!
На теб ти е по-лесно да живееш с 200 човека, отколкото да се съобразяваш само с един. Свикнал си да си сам, това е остатъка от миналия живот.
Ще се променяш с годините. Целта на планетите е да те научат да делиш властта с партньорката.
До 32 год. си имал свободата да бъдеш с много момичета в един свободен, необвързан вариант. Би трябвало да си се наситил и поел изобилно количество фрапантна и екзотична „бълвоч”. На 32, (в момента) сменяш критерия и се замисляш, което обаче е бавен процес. Не се подменят отведнъж дългогодишни стереотипи, които идват и от минал живот.
От 20 до 32 общо взето е катастрофа в партньорствата. Практикуване на кама сутра в свободен стил… шумни „италиански” излияния, страсти, късане на фанелки, големи обещания, купища подаръци, „високо летене с лупинги”, след което нещата преминават в гръцки вариант с много „сиртаки” – играене по нервите и скоростно мятане на чинии в стена. Не случайно може би си в Гърция.

Тази страница от живота ти се затваря сега (на 32)! Това означава, че отваряш нова. Само че, ще ти е нужна сериозна пренастройка, която ще трае между 6 и 8 години. Малко е длъжко, но си заслужава чакането и работата. На 40 идва специалната партньорка. При теб говорим за съжителство. Браковете са „кауза пердута”, връзките ти винаги ще бъдат на свободни начала.
В момента (на 32) има вероятност да срещнеш жена, която да подпомогне процеса ти по пренастройка. Но има няколко варианта. Може връзката да не е възможна или жената да е недостъпна за теб, показвайки ти нещо. Може да не отвърне на чувствата ти или да е навлязла по-дълбоко в духовния свят и да не реагира на първобитните ти импулси. При всяка една от конфигурациите, целта е тя да провокира в теб въпроси и други по-дълбоки търсения.
Възможно е девойката да премине покрай теб и изобщо да не я забележиш тъй като си свикнал да оглеждаш пауните, а тя ще е доста по-обикновена и свита. Може през вас да премине обмен на платонично ниво, който да те изненада и разтърси. Ако си навлязъл в своя духовен потенциал, тази жена би могла да се яви твоя сродна душа, с която да осъществиш по-дълбока връзка. Ти се нуждаеш от такова нещо, но не го съзнаваш или не знаеш как да стигнеш до там.

Живота сега започва да ти показва, че възможностите за контакт се разреждат и докато преди си имал отворена опция за експерименти от всякакъв тип, от тук насетне нещата се променят.
Би трябвало още около 29 да се е затворила една врата.

Какво аджеба се иска от теб? Да започнеш да търсиш ментален обмен. Досега живота и себеизявата ти са кръжили около творчеството, музиката и забавлението! Сега планетите ти казват: „Играта свърши! Да понапрегнем малко гънките!”
Съответно отгоре ти засилват ангажиментите, може да не ти остава напоследък време и желание за социален живот, преуморен си.

––––––––––––––––––––––––––––

След средата на Окт`2015 енергиите ти се сменят за следващите 2 години (до средата на Февр`2018). Ще усетиш вътрешна пренастройка. В този период ще се вглъбиш повече и ще се натовариш с работа. Още от Февр`2015 са се задействали нови възможности. Ще дадат резултат, но след полагане на усилия.
Живота ти е бил успешен в много направления, поставяните цели са реализирани. Имаш силна воля, неизчерпаема енергия, издържливост, работар си, изобщо жилав и гъвкав. А също си роден с голяма доза късмет, който умело използваш. Съдбата ти дава, понеже и ти се раздаваш.
Сега, на 32 живота изисква от теб да започнеш да учиш нов занаят и развиваш нови способности. Те също са в сферата на твоите таланти, но е нужно да надградиш нови знания.
На 33 ще имаш ситуация на избор, ще взимаш решение накъде да поемеш. Отваря се врата за нова чужбина и нов вид творческа дейност, както за изграждане на нова философия за живота, чрез навлизане в езотерични дисциплини. Вратата вече е пред теб. Може би хороскопа ще послужи като ключ!
––––––––––––––––––––––––––––

Здравето
Длъжна съм да обърна внимание и на здравето ти, което започва от 32 да проявява някой слабости. Ти по начало си доста издържлив и енергично се възстановяваш от „болежките”, но не усещаш как се натрупват с годините някой неща в костите, в кръвта, в черния дроб… изобщо във всички пречиствателни органи, както и в жлъчката, дебелото черво. Внимавай с алкохола, безсънието също дава негативен резултат. Може да имаш световъртежи, високо кръвно, проблем с артерии, налягането ти е много високо, а в същото време ядеш месо както виждам и може да се предизвикат запушвания. Пази бъбреците също и гръбнака! Изобщо малко повече разум и търпение биха ти спестили големи главоболия.

Харчовете!
Ти сам го каза, но виждам, че наистина е сериозен проблем. Афинитета към хазарта е останал в теб от миналия живот. Отделно, че имаш добър апетит, а и обичаш лукса.
Има показатели, който сочат, че може да пропиеш, изядеш и проиграеш голяма част от живота си.
Бъди по-разумен!
Успех!

19.07.2015
АСТРО 21
Ирина Димитрова