Мамка му! Още не съм се прибрал и ми се насъбра работа за поне три месеца напред.

Типично в мой стил – захванах да правя милион неща на веднъж. Усещам как от време на време лаптопът ми започва сериозно да се замисля как да отреагира … Не го виня душицата – много зор видя последната година и половина, но все още геройски държи фронта. Не съм се отделял от хайванчето вече близо седмица … Или две … Абе … Май три … Баси …

Хубавата новина е, че работата по единия от проектите, по които цъкам – почти приключи. Големия батак обаче е, че ме чакат още няколко, върху които дори не съм сядал мисля. Луда работа … Френдката, вече само като ме мерне, че кисна с кървясал поглед пред компютъра – избеснява („избеснява“ е нежният лирично-романтичен никнейм, на състоянието в което малката мацка изпада, като ме види пред компа).

Мисля да си взема един лентяйски ден! После хич няма да е зле да седна и да пооправя компота из хостингите ми, че в момента всичко вътре е един огромен хаотичен ужасТ от Unknown файлове и папки.

Преди около две години, в Мюзик Айдъл по bTV имаше един пич – Иван Англов, дето много обичаше да казва „А’е, ша я напрайм, ша я напрайм!“ Стискам палци тази вечер да сме в почивка, за да мога НАИСТИНА да си почина малко, преди да финализирам първия проект по който работя и да започна другия.

Пфффф … лягам да спЪ