7286_744241178920611_480304925_n

Бригада, ако няма какво да правите вечерта на 25-ти януари (събота) – директно Ви изкачам с оферта! Как Ви звучи – 5 DJ маймуни на едно място? 🙂

Мястото е клуб Infinity в гр. Димитровград. Входът – свободен. Dj Team-a е: Ico Boev, Yeno, Paul Rfmt, Amerrrycon и моя милост. Музиката ще е Deep House, Teck House и евентуално Mnml Techno. Клубчето е читаво и цените са народни. Има дансинг, сепарета, а озвучаването е предоставено от Palashev.com. Както казах – вход няма да има. Също така, бара предлага разни промоции, които могат да Ви накарат да си махнете зелките на прилична цифра.

За всички, които ще пътуват от други градове, не живеят в Димитровград и ще бъдат прекалено уморени за пътуване след партито – пред заведението има паркинг, на който можете да спрете колите си по време на джангъра, но за съжаление, хотелите са малко далечко от клуба в който ще цъкаме. Най-добрият вариант, който ще Ви струва най-много 5 лв. в двете посоки е да си наемете хотел преди партито, да оставите колата си на паркинга на хотела и да си поръчате такси до заведението. Такситата в Димитровград работят на фиксирана цена от точка до точка. цената е 2.00лв. макс 2.50лв. Най-популярната фирма за таксита е „КЛАСИК“. Телефонът, на който можете да се свържете с фирмата е (0391) 61212. Над клуба, в който ще бъдем има ресторант, в който готвят вкусно на добри цени и бачка до късно. А, за пациентите, които ще останат след края на партито в града публикувам хотелите, в които могат да ударят главата за няколко часа.

Хотел „Славяни“

На около 5 мин път с кола. Хотелчето разполага със всичко и стаите са хубави и не много скъпи. Лично съм ползвал някои от услугите му и съм доволен.

Хотел „Ди Ен Ди“ 

На около 5 мин път с кола. По снимките от уебсайта съдя, че хотелчето е сносно. Не съм бил в него, но ми изглежда добре

БАЛКАНТУРИСТ

На около 5 мин. път от мястото на събитието с кола.  В това непокътнато от времето на хардкор комунистическия строй местенце, Ви препоръчвам само да преспите и да вземете душ. Стаите са супер-евтини, но за сметка на това не много хубави. Няма официален уебсайт.

Хотел „ESTILO“
5 мин. път. Стаите са хубави!

Та, т’ва е! Чака ме Ви на 25-ти януари след 21:00 часа в клуб Infinity гр. Димитровград, да се позабавляваме и потанцуваме.