DSC_0220

 

Преди да започна този пост, искам да се извиня на всички нормални хора, които четат глупостите ми. Хора, които изживяват по интелигентен начин нормалният си живот, в който не друг, а те самите са си главни гeрои. Дължа им голямо извинение за следващите няколко реда.

Чувам доста любопитни неща за себе си, напоследък. Някои от хора, които ме познават; някои от хора, които не ме познават; някои от хора, които си мислят, че ме познават добре. Интересното е, че само един или двама човека имаха смелостта да ми кажат това, което мислят за мен в прав текст – право в очите ми. Благодаря им за което! Ся, не ме разбирайте погрешно! Не съм нищо повече от никой друг!Никога не съм се имал и за нещо кой знае какво. Просто, българският превод на думичката „истина“ е „лъжа повторена с повод или без повод, безброй пъти“. Приятелите ми знаят що за човек съм, а за мен само те са от значение. За всички останали са следващите няколко реда, написани с любов:

Аз съм това, което съм! Който ме харесва – Благодаря! Който не ме харесва – пак Благодаря! Разни хора, разни идеали! Обичам! Когато се налага – не обичам! Не умея да мразя! Алергично-апатичен съм към скучни и безинтересни личности! Не обичам да премълчавам истината и не умея да го правя! На някои хора въобще не им понася, но това много слабо ме интересува! Карам хората да търсят разликите ми с останалите мъже, а не приликите! Повечето хора, които съм срещнал в живота си са видели и изпитали онова, което са провокирали в мен! Правя винаги това, което АЗ сметна за добре и не съжалявам за нищичко в живота си! Имам едно лице и много настроения! Много са хората, които са виждали и лицето и настроенията ми, но са малко тези, които са успели да се докоснат до душата ми! Познавам много хора, обичам малко! Срещам непрекъснато нови лица, но помня единици! Не ми пречи, когато ме мразят, плюят, обсъждат и омаловажават това, което съм постигнал – това означава, че искат да са с мен, около мен или като мен, но не им стига сиво вещество, за да разберат как! Затова ме опознават само хората, за които реша, че има смисъл да ме опознаят! А за останалите съм просто това, което виждат или си мислят, че съм! 🙂

Това е !