Младежки Фест Димитровград


МЛАДЕЖКИ ФЕСТ ДИМИТРОВГРАД 2012

Е една инициатива на кмета на Община Димитровград г-н Иво Димов, осъществена съвместно с местният лейбъл за електронна музика RE-FORMAT.

Фестивалът поставя началото на едно незабравимо лято.
Специални гости на събитието ще бъдат  световно известният DJ Tarkan, неотразимата Алекс Раева, както и култовия български DJ Donсho. Част от събитието ще бъдат и местните таланти: Yeno, Paul RE-Format, Iсо Boev и Niki Manolov.

За парти атмосферата ще се погрижат и атрактивните циркови артисти и секси танцьорки, които са поканени, а 25 000-те W. озвучителна мощ и ексклузивното осветление ще Ви пренесат в друга реалност.

Медийни Партньори:
Radio Nova
DT-Station
Radio Сity

ОФИЦИАЛНА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА НА СЪБИТИЕТО

EDIT:  За всички, които ще бъдат прекалено уморени за да пътуват след партито, ето малко информация за Хотелите в близост до мястото на събитието:

Хотел „Славяни“
– На около 5 мин път с кола. Хотелчето разполага със всичко и стаите са хубави и не много скъпи. Лично съм ползвал някои от услугите му и съм доволен.

Хотел „Ди Ен Ди“
На около 10 мин път с кола. По снимките от уебсайта съдя, че хотелчето е сносно. Не съм бил в него, но ми изглежда добре

БАЛКАНТУРИСТ
На около 10 мин. път от мястото на събитието с кола.  В това непокътнато от времето на хардкор комунистическия строй местенце Ви препоръчвам само да преспите и да вземете душ. Стаите са супер -евтини, но за сметка на това не много хубави. Няма официален уебсайт.

ТРАНСПОРТ С ТАКСИ
Имайки предвид, че Димитровград е не-голям град всички таксиметрови фирми работят с фиксирана цена за курс. Цената е 2.50лв. Най-популярната таксиметрова компания е „КЛАСИК“ такси. Телефонният номер на централата им е 6 12 12 с код за града 0391. Ако пътувате до Димитровград с влак или автобус, не е никак добра идея да се качите в някое от такситата без стикери намиращи се пред ЖП или Автогарата.

EDIT 2:

До колкото подразбрах от баш организаторите на феста – на мястото на събитието ще има разположен бар, който ще се опита да задоволи нуждите на всички присъстващи пациенти на партито.

EDIT 3:

Феновете, които нямат възможност да присъстват на това парти ще могат да  слушат на живо – онлайн какво се случва там по   dt-station