Хубаво е от време на време човек да остава за малко сам със себе си. Просто ей така … Да презареди… Без хора наоколо. Далеч от манджите, които му сервира мутиралото по извратен начин вълче битие, превръщащи малкото свободно време, дreето може да прекара със себе си в съучастник. Съучастник в скучните, но неотложни злободневни задъжения, съучастник в поредната до болка позната развръзка в личен план или съучастник в зверско убийство по особено жесток начин на много мозъчни клетки. Далеч от телевизия, вестници, интернет, радио, мобилни устройства, барове, къчми, клубове, МОЛ-ве, хипермаркети, административни сгради, градски шум и денонощни демократични интриги и гадости… Далеч от нещата, превърнали го в роб на собствените му навици.

Понякога е изключтелно добре човек да рестарира цялата си нервната система или по-голямата част от нея! Бавничко и спокойничко, през „Старт” менюто на възглавницата си, а не, както обикновенно – нервно да  напомпа HARD RESET бутона си. След рестарта – да пусне всички програми за профилактика на мозъка си в DEEP  SCAN & FIX режим и когато сканирането, подредбата и поправката приключат – да си дръпне 5-те сезона на сериала „МЪРЗЕЛ” от личния сайт Почивка.me. След всички тези упражнения приключат да изпрати някого или да отскочи до най-близкия минимаркет за да си набави солидно количество бира, чипс, THC и тишина за да може, след като се прибере в хотелското си студио – безгрижно и безрезервно да се възхити на похватите, които е използвал режисьора на нискобюджетния сериал, който току що се е  изтеглил и записал в сканираната си, подредена, поправена и  рестартирана  – човешка операционна система. От особено значение е да отделя  минимум ден за всеки отделен сезон на този сериал!

Хубаво е човек да премисли…

Добре звучи, нали? J Е, аз мисля, че направих всичко това, като по учебник и вярвам, че горните няколко упражнения дадоха свеж резултат!  Резултат под формата на взети решения! Сега какво ме чака?!… Знам ли… Освен якото бачкане и сезонното изпростяване, друго май не съм планирал и не се сещам за идните няколко месеца… НО! Както казват братята руснаци (народ, към който изпитвам изключително уважение) „Ще поживеем и ще видим” !