Абе чета, тука, разни статуси на различни дами, които явно имат високо мнение за себе си – как не били останали истински мъже, какво трябвало да прави един истински мъж, как трябвало да се държи с “истинската дама” до себе си и т.н. и т.н.
Скъпи “истински дами” – Facebook революционерки, принципно, в днешно време, повечето такива като Вас са свикнали някой да Ви върви зад гъзовете. Ако приемем, че тоя някой е мъж, който върви зад задника Ви, гледа Ви влажно в очите и преглъща на сухо, докато пренебрегва себе си и принципите си заради Вас – той ОБЕЗАТЕЛНО е “истински”. Ако, пък, не го прави – не е “истински”…
Та аз, като един фалшив (не истински мъж) реших да Ви светна за няколко факта, които съм сигурен, че дори не са минавали през „истинските“ Ви главици. Прочетете ги, па после пак пишете пореднитe си гениални и „истински“ стауси.
За огромно Ваше съжаление, скъпи “истински” дами – истинският мъж си има достойнство! Кажете ми, мили мои и ненагледни, кога видяхте един силен, горд, умен, образован и успял мъж да тръгне да се влачи в краката на дадена “итинска” жена или да тръгне да се прави на 15 годишен лигльо, за да я забие? Ако до сега не сте виждали такъв мъж – уверявам Ви, че няма и да видите, а ако сте виждали – запознайте ме с него, та да му обясня колко е зле!
За един нормален мъж, скъпи “истински” дами, красотата е повод за размисъл, но никога цел, а сексът – важна, но малка част от цялата картина! Нормалният мъж се влюбва в начина на мислене и отношението! Ако не му дадете повод да се бори (селския инат, високото самочувствие без покритие, неадекватните драми, евтините курвенски номера и провокирането на ревност НЕ СА повод за борба) – Вашата суха и в много от случаите изкуствена красота, няма да го накарат да мръдне дори и малият си пръст! Още повече, как изобщо си въобразявате, че „рицарят на белия кон“, дето е образован, печен и вади много пари, ще се хване с момиче от порода „селска – великолепна“, дето едва е избутало средното си образование, не може да си напише името като хората, но за сметка на това има няк’ви неадекватни претенции и умира да си дава сериозен вид?  Нормалният мъж е гръб, когато е обичан; уважава когато е уважаван; прави компромиси, когато човекът до него прави компромиси; не дава всичко, когато човекът до него не иска нищо и не върви като кученце с вдигнати лапи и изплезен език, след Вас или всички красиви жени, виждайки в тях единствено и само парче месо, за бърза консумация! Също, нормалните мъже не са банкомати и нe са Ви длъжни с нищо. Не само те. Принципно никой не Ви е длъжен с нищо и за нищо. Живеем във време, в което силиконът, пластичната хирургия, хелороновата киселина, ботоксът и перхидрола са често и до някъде банално явление. А, големия слой мазилка по лицето и „мъдрите“ слова над полу-голата снимка във Facebook, на която лъска голия Ви гъз, съчетан с изнасилената Ви усмивка, са по-скоро повод за бъзик, от колкото за възхищение. Всъщност, сигурен съм, че ще има хора, дето да Ви се възхищават, но те, повярвайте ми, са по-тъпи парчета дори и от Вас. В смисъл – нормалните хора обръщаха внимание на подобни тъпотии в зората на 2000-та. Когато кралицата на кухите лейки Сашка Васева беше издала едноименния си албум ‘Мейк Лов Нот Вар“ (мда. Точно по този начин беше написано на касетката). Сега, като чели, нещата са малко по-различни…
За финал, скъпи „истински дами“, искам да ви уверя във факта, че нормалният мъж умее да прави жестове на УВАЖЕНИЕ, единствно към жените, които по един или друг начин са спечелили и заслужили неговото внимание! Нормалния мъж покорява сърца и не се задоволява с пластмасови цици и Facebook задници, притежание на „истински“ дами, на които им е трудно да съставят изречение, но за сметка на това имат разбити от безразборен анален секс сърца, покрай осъвършенстваният им навик да минават тънко!
Мерси!
Ха, Добро Утро!