Посвещава се на всички, които с нетърпение очакват този пост! Или поне на IP адресите им…
И така, приятели, след като спрях социалните мрежи, българските новини и алкохола – взех, че преоткрих същността си и се завърнах към себе си! Отворих всичките си чакри; отпуших енергийните си канали; станах веган; започнах да се зареждам от слънчевата светлина и всемирната любов; изправих линията на живота си; спечелих първия си милион; започнах активно да спортувам; засях дърво; построих къща; открих БОГ в позитивната енергия на земната пръст и полъха на вятъра; започнах да се събуждам и да заспивам с мантрата: „Ом намaх Шивая!“ и станах по-добър! Да!
А? Как е, маа фака? 😀 😀 😀 Ский ко-о-олко съм напред!

Дрън-дрън… Т’ва горното, само като го чета ми иде да повърна.

Истината е, че от както ги спрях тия неща съм си все същия тюфлек, и си е все същата хуйня… Разликата е, че без тия „зависимости“ – ИЗПЕ-Е-Е-Е-ЕРКВАМ!
Няма с кого една мисъл на Хорхе Букай и Паоло Куелю да споделя, мама му стара! Не мога да харесам нито една снимка на току-що приготвена манджа! Не мога дори да заема виртуално-социално-ангажирана позиция относно: ГМО, хаарп, Е-та, политика и спорт (без значение, че си нямам грам хабер от нищо от изброените)! Даже не мога да се тагна с аверчетата по чашка и да обясня на широката общественост – колко прекрасно, магично, невероятно, спокойно и перфектно се чувствам на местата, които ща не ща посещавам всеки Божи ден (‘щот, нали… Освен, че нямам Facebook – обещах и да не пия)…
А Веско (тъмния, праволинеен димитровградски субект, който по мое желание узурпира паролата на профила ми в социалката) е баси и неподкупния тип! То, не че няма хиляди начини да си вляза в профила, ама надушат ли ме гадовете – сеирджии, половината град ще ме чупи от бъзик, че не съм удържал на напъна и първия, дето ще почне да ми сипва с големия черпак е именно Веско!
Баси, как се наковах самичък…
Най-гадното от целия self test филм е, че докато се нервя, че не мога да си вляза в профила, бойните ми другари се цепят като животни, а аз стоя и ги гледам, кат’ жадна, изнервена и разгонена юница – червен цвят.
Както и да е! Ако избутам до края на тая простотия, в която се наврях сам – ще седна в някой бар с лаптопа, ще изпия бутилка, докато гледам новините на bTV през Facebook профила ми!

Така, за едномесечната глупост – до тук!

Новото: С едно приятелче, изкарахме курсове за монтажници на опънати тавани на БАРИСОЛ. Дадоха ни и сертификати… Освен, че добавих поредния сертификат към купчината с подобни книжа, стана така, че аз и той се оказахме (може би) единствените сертифицирани бойни единици, които се занимават с тавани на БАРИСОЛ в хасковска област.
Защо пиша всичко това ли? Ами – фукам се! 😀 Освен „фукнята“, ако някой иска да му се изработи нещо от продуктите на БАРИСОЛ – може да свирка по всяко време.
Сега ще Ви светна за какво става дума.
БАРИСОЛ е френска фирма, която държи патентите за производство на един специален еластичен материал. От този материал могат да се изработват както опънати тавани, така и: опънати стени, ефектно осветление за всякакъв вид дискотеки, барове, хотели, молове, ресторанти, шоу-руумове, басейни и каквото Ви дойде на ума! Монтажът на цялото това нещо е суперкратък, няма стъргане, мазане, боядисване, прах и мръсотии. Изглежда мега-гъзария, може да се печата на него, не се цапа, може да се ползва както за акустично третиране на дадено помещение, така и за термоизолация и… Абе, много-много други екстри.
За да добиете най-обща представа „кой туй нЯщу“, колко е издръжливо и как се монтира – вижте следващото видео.

Както писах по-горе, освен за опънат таван, материалът може да се ползва и за гъзарско ефектно LED и RGB осветление. В момента работим по няколко проекта за ефектно осветление с един от продуктите на тази компания. Под секрет ще кажа, че осветителните тела стават няк’ва брутална гъзария! Ако се присетя и ако надвия мързела си – ще кача снимки на готови неща. А, ако някой иска да си поръча – мога да му покажа снимки лично. 🙂
За да добиете най-обща представа какво представа комбинацията LED и RGB + продукт на БАРИСОЛ – хвърлете един поглед на клиповете по-долу

А, следващото видео е нещо подобно на тавана, по който работим, в един от клубовете, в които са ни ангажирали. Единствената разлика е, че тавана, който правим ние е по-разчупен; с по-голям набор от светлинни ефекти и изглежда, сигурно, 1000 пъти по-брутално от тавана на видеото! 😀 Хвърлете един поглед.

Освен всички неща, които изброих по-горе, продукта, с който бачкаме може да се ползва за какво ли още не. Аз самия се учудих колко много приложения има този продукт.

Освен БАРИСОЛ-ените схеми, започнахме да се занимаваме сериозно и с изработката на разни LED и RGB осветителни инсталации и кирии. Като се почне от най-обикновени LED линии за осветление и завършим с компютърно управлявани RGB стени и екрани, големи колкото Ви душа „сака“, на които можете да излъчвате каквото ви дойде на ума. Ето видео на нещо подобно.

Това видео е от 2012-та година, разработка на някакви типчета, мисля че американчета. Добре е изработено, но видеото е от 2012-та и пичовете ползват технология от 2012… Сами можете да си представите какво може да се постигне с технологичните средства от 2015 г.

Та, ако искате да Ви се избачка нещо или имате някакви въпроси относно изработка, на каквото Ви душа иска от БАРИСОЛ, LED и RGB – питайте на воля в коментарите. Отговарям максимум до ден – два! 🙂
По-нататък ще кача снимки и видео от нещата, които сме правили. 😉
Т’ва е за сега!

А, да! Понеже нямам Facebook, но все пак трябва да цикля някъде в свободното си време, си качих Instagram. Ако някой има Instagram на мобилката си може да ме намери там. Търсете drartik.