Всички сме се сблъсквали с разни забавни дами, които са издрапали с 300 зора от българското селско стопанство и неистово се опитват да се влеят в бизнеса извън границите на родната република. В тази статия ще ви запозная с няколко “златни” правила и особености във възпитанието и поведението им. Правила,  които дават основната насока в живота, в личностното развитие и в линията им на поведение, извън границата на малкото населено място, в което са били възпитавани.

 1. Мръщи се! В никакъв случай не се усмихвай искрено! Усмихват се само простите курви и идиотките. Сериозната дама от село е постоянно кисела!
 2. Дръж се надменно! Нищо, че не знаеш значението на думата “надменно”. Истинската дама от село е надменна, разбира от всичко и не позволява на никой да и прави забележка, относно нещата, които не разбира.
 3. Ако все пак някой или цялата компания покаже, че не си права или не харесва поведението ти – винаги имай готовност да се разкрещиш и да обвиниш целия свят за собствените си грешки! Така правят дамите от село! Обвиняват всички, защото всички са длъжни да се съобразяват с тях!
 4. Не поздравявай! Ако, пък, решиш да поздравиш – трябва да е с максимално ехидно изражение и трябва да натъртиш на “ДОБРО”, по начин, който да накара човекът, когото поздравяваш да се почувства неудобно, виновен и все едно цял живот ти е бил длъжен за нещо. Веднага след като получиш поздрав обратно, кажи безлично: “Да, Благодаря”! Това показва, че все пак знаеш какво означава понятието “възпитание”.
 5. Когато хората разговарят помежду си – спокойно се намесвай в разговорите им! А, когато се опитат да те прекъснат, за да ти обяснят, че не си част от разговора и искат да го продължат без твоята помощ – започни да повишаваш тон, така, че никой да не чуе какво се опитват да ти кажат, но в същото време всички да разберат, че говориш ти! След това ги обвини за всичко, което се сетиш. По този начин показваш, че си дама на място със собствено мнение, а в село на дамите на място трябва да им бъде обърнато съответното внимание!
 6. Прави секс с всеки срещнат, докато усетиш, че се появи „химия“. Нищо, че повечето хора, които ти се смеят и хората, с които си правила „химически експерименти“ те наричат: „гадна курва“. Смеят ти се и те наричат с всякакви епитети, защото завиждат за младежкото ти излъчване въпреки бръчките, рядката коса, очебийната нужда от фейслифтинг, малките гърди и напредналата ти възраст!
 7. Намери си обкръжение, което да те подкрепя! Колкото по-нечленоразделни и необразовани са представителите на обкръжението ти – толкова по-лесно ще можеш да ги „омаяш“ със заучените от социалните мрежи мисли и сентенции, които цитираш при първа възможност, всеки божи ден!
 8. Не изслушвай! Когато някой те заговори – прекъсни го с кисела физиономия на втората дума, обясни му колко е зле, а след това демонстративно си врътни главата на другата страна! Все пак си дама, а в селото от което идваш не е прието да изслушваш хората, които ти говорят истината!
 9. Говори каквото ти хрумне за хората, които не присъстват в момента на разговора! Измисляй всякакви истории, в които ти си жертвата, без значение колко глупави, невероятни, неадекватни и жалки са те! Важното е ти да си жертвата, а всеки друг да е виновен за всичките ти проблеми! Все ще се намери някой с твоя умствен багаж, който да повярва в историите ти и да застане зад думите ти.
 10. Дръж се така, сякаш от теб зависи бъдещето на човечеството! Всъщност, за да докажеш на всички от простолюдието и на себе си, че си значима личност – можеш да се представяш за каквато си поискаш! И без това никой не е чувал за теб, а хората които са те опознали са минали в графа „виновни“, описана в т.8.
 11. Попадне ли ти кичозна и безвкусна снимка с мъдра мисъл, творение на още по-мъдър, но неясен автор – не пропускай възможността да я споделиш в някоя от социалните мрежи, както и да я цитираш при разговори с други индивиди от твоят вид. Все пак, социалните мрежи са най-добрият учител в живота. Книгите и учебниците са за шматките и лузърите.
 12. Ако тоалетната ти е далеч – използвай банята! Все пак, тоалетните на село са извън рамките на къщата и най-близкият вариант за облекчаване на физическите нужди е мивката в кухнята. В твоя случай кухнята не е удачен вариант, защото някой може да забележи този твой невинен акт и да разтълкува грешно смисълът от придобитите по времето на началното ти възпитание навици. В твоя случай – банята е най-удобния вариант за облекчаване на малките и големи физически нужди, освен ако не ти се повръща след системна консумация на алкохол. Тогава всяка мивка в къщата е подходяща!
 13. Поучавай и натяквай! Колкото и когато можеш, където трябва и не трябва, без значение от тона, с който го правиш! Ти, все пак, си дама – знаеш всичко, а всичко, което прави простолюдието е грешно!
 14. Не пропускай нито един момент, в който имаш възможност да си направиш „селфи сесия“ с най-различни мимики на лицето, които смяташ за „секси“ и „провокативни“. Така ще бъдеш сигурна, че ще събереш най-много харесвания от „обкръжението“, описано в т. 7. А, ако към снимките добавиш и позитивно обяснение – колко хубаво, магично, завладяващо и превъзходно нещо е живота или някоя крилата мисъл на Паоло Куелю – със сигурност ще се издигнеш в очите на себеподобните си.
 15. Винаги имай готов отговор за всеки въпрос и ситуация. Без значение е дали отговорът ти не е по темата или просто звучи неадекватно – важното е, че го имаш! Ти си дама и в село е съвсем в реда на нещата да имаш отговор за всичко.
 16. Заплашвай, когато се наложи! Не пропускай възможността да обясниш на всички, които на се на твоето мнение, че все пак си дама и можеш веднага да лишиш компанията от присъствието си, защото въпреки, че си от село – не харесваш селяни, задръстеняци и хора от простолюдието!
 17. Запомни, ТИ ВИНАГИ СИ ПРАВА… Освен в моментите, в които си легнала…