2013

Скъпи родители, приятели, близки, не чак толкова близки хора, колеги, читатели на този блог, доброжелатели и недоброжелатели,
Лично за мен 2012 година беше година на луди емоции, обрати, творчески изяви, провалени планове, сбъднати мечти и взети решения.
Честно казано, покрай всички позитивни случки и спомени от изминалата 2012-та, негативите неща, които се случиха, някак си, бледнеят. Равносметката за изтичащата година едва ли ще накара мен и Вас , да се почувстваме окрилени, но съм сигурен, че двете нещата, които обединяват мислите ни в този момент са надеждата и очакванията ни за предстоящата година.

Многовековна традиция е няколко дни преди навечерието на Нова Година, както и на връх празника, да си пожелаваме късмет и успехи. Това е добре, но съм на мнение, че късметът и успехите не идват, като новогодишен подарък под елхата. Благополучието на всички ни, приятели, е постижимо единствено ако бъдем малко по-човечни един към друг, а успехите можем да постигнем единствено чрез справедливост и разбирателство.
Новогодишната нощ ни изпълва със радостни очаквания и добри и топли чувства. Много ми се иска да запазим тази наша новогодишна добросърдечност не само на празника, а и след него.
Мамо, тате – ОБИЧАМ ВИ! Човек не избира семейството си, но и да имах възможност за избор – пак щях да избера Вас! Целувам Ви ръка, покланям Ви се до земята и Ви благодаря за всичко!
Обичам Ви приятели! Знаете, времената се менят, само приятелите остават все същите! Покланям Ви се до земята и Ви благодаря, че ви има. Бъдете здрави, усмихнати и позитивни!
Колеги, колкото и да ми идва да Ви удуша понякога, все пак Ви обичам! 😀  Наздраве и благодаря, че все още ме търпите.
Скъпи недоброжелатели, БЛАГОДАРЯ ВИ! Вие сте моето вдъхновение! Без Вас, нямаше да бъде това, което съм в момента. Вие ми давате силата и ме мотивирате да бъда по-добър във всички начинания, с които се захващам, а именно – да правя каквото си искам, както си го поискам. Наздраве!

2012-ТА МИНА! НЕКА ПОСРЕЩНЕМ 2013 С ЧИСТИ СЪРЦА, ПЪЛНИ ЧАШИ И МНОГО УСМИВКИ И ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ!

НАЗДРАВЕ!