simple-smiley-face-wallpaper

Хей, озлобени и непросветени люде… Хорица без опит, без ясна самооценка, но с високо мнение за себе си… Моля Ви, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! Живота в гадната матрица е много по-гаден от самото усещане, че живеете в гадната матрица! Живота, според мен, е даден на човек за да го живее, а не за да го пропилява в излишни терзания, душевни мъки и комплекси. Защо усложнявате животите си, бе хора? Не виждате ли колко лесно и просто е всичко?!? Не сте ли си задавали въпроса, с колко по-яки неща може да се занимава човек от това, да прави жалки и хумористични опити,  да запали нещо, дето никога не е горяло? Вместо усмихнати и позитивни хора сте се превърнали в няк’ви кълба от нерви, които търсят конспирация и враг във всеки ближен… Защо, мамка му? Не можете ли, поне веднъж, да се опитате да споделите радостта с хората, които постигат нещо, около Вас? Имате ли идея колко хубаво нещо е споделената радост? А, имате ли идея, как и колко вреди негативната мисловна енергия, която произвеждате, докато мразите нещо, на  на самите Вас? Що всичко трябва да бъде толкова криминално и толкова конспиративно? Що се насирате когато трябва да изразите, чувството на обич, дори към най близкия си човек? Смешно ми е и ме е жал, когато Ви гледам от страни, клиентчета, такива! 😀 Казвам Ви го като човек, на който му е подарен трети живот и е оставил стъпки, по които все още вървят хора и по които вървите и Вие! Стъпки и следи, които до ден днешен не могат да бъдат отмити от огромните-сърфистки вълни на съдбата. Колкото и да не Ви се иска – за съжаление сте по-сигурни в думите ми, дори от мен самия, в момента! 😉  😀  (Факти хиляди!…)
Моля Ви, зрели хора сте! Огледайте се, матричари, моля Ви! Сверете часовниците си! Новите дрехи няма как да Ви направят по-желани и привлекателни духовно! Книгите, които купувате също. Зная, че за Вас е по-добре да киснете по цял ден по кафетата, за които хората казват, че са „модерни“, от колкото да седнете вкъщи си и да създадете нещо! Наясно съм с това (все пак и аз съм бил за кратко в тая матрица)! Но, защо поне не се опитате за миг да промените светогледа си, мамка му?!?!?…

Усмивката е най-хубавото нещо на света! Колкото по-усмихнат е човек – толкова по-привлекателен е той, и толкова повече позитивни емоции и хора привлича към себе си! Не си прецаквайте живота с мусене – файда никаква!