705267_4838251270866_602499500_o

Днес, както никога друг път, бях силно впечатлен от Facebook статус. Статусът е на Драгана Спасовска (линк към профила във Facebook), която работи в „модел“… Незнайно защо, това наглед хубаво девойче изтри на няколко пъти коментарите ми, след което ме изтри от приятелите си. Или, може би съм се „istril sam ot profila i“ Няма лошо! Проблемът обаче е, че аз съм човек, който няма да тръгне да губи времето си в писане на коментари на нечия стена, за да бъдат изтрити. За това реших да споделя, както статуса на тази подрастваща дама и линк към профила и във Facebook, така и моя коментар на това неземно умотворение, с всичките близо 600 редовни посетителя лайкнали  страничката на блога ми + останалите близо 1000, които не са харесали страничката ми, но редовно следят активността и.

Корифеят на сръбската Facebook мисъл е следния:

*gazara*kato hodi na bar..Purvo se sabirat 10-15 choveka i zapazvat separe na VIPA (vremeno imame pari )Sled tova stoqt pravi na separeto ,za da mogat chak ot drugiq krai na bara da gi vidqt,i sushtevremeno si pravqt reklama na dreshkite t.e.repliki ot ilienci…vikat salfetki..hvrlqt kolkoto moje po navisoko chak do vtoriq etaj da se vidi..idva barabanista…nalivat vurhu barabanite s butilkata wiski(koqto e na promociq 50 leva)I za krai farchat snimki….NALI SME NAI GOLEMITE V BARA :)(ako nqkoi komentira otricatelno podobre da se istrie sam ot profila mi)!!

Сега, като човек, който е работил, работи и ще продължава да работи и посещава питейни заведения, бих искал да споделя моя опит относно младите дами, които се имат за „*gazarki* kuitu hodiat na bar…“

Митра свършва работа в дюнер лафката, носеща респектиращото име „Like A Boss“. Прибира се в панелната дупка, в която живее с 8-те си съквартирантки. Взема душ, за да не мирише на пот, чипс, спържа и дюнер и слага новия кат подарени дрешки с леопардов десен. Тя е горда, че облича тези дрешки! Все пак, boss-ът на „Like a boss“ и ги е подарил лично и й е казал, че цял ден ги е избирал в МОЛ-а. Напръсква се тайно с парфюма на една от съквартирантките си и излиза от къщи. Потегля пеша към най-модерния фолк клуб. Влиза в „клуба“. Оглежда се, да не би евентуално да познава някой във Ви Ай Пи-то, който би могъл да я покани и в най-добрия случай да я почерпи. Във Ви Ай Пи-то няма все още никой. Сяда сама на бара. Малко е подранила, но пък, за сметка на това, след редица секси погледи разменени с безформения пич от охраната, са я пуснали без вход. Продължава да гледа към Ви Ай Пи-то. Никой… Поръчва си малко питие и минерална вода (за това стигат монетите от бакшиша в дюнерджийницата).
Отпива от водата (не бърза с питието, защото вечерта е пред нея). Оглежда се. Покрай нея минава младо момче и й казва „Здрасти“. Тя отвръща глава. Все пак е облечена с леопардовите дрехи! К’ъв е пък тоя, дето даже няма hands free на ухото си, пък камо ли ланец на врата си, че ще и казва здрасти. Отпива малко вода от бутилката. Оглежда се. Във Ви Ай Пи-то сяда някой. В същото време човекът джубокс пуска култова песен на АЗИС и се провиква на микрофона „За Минко и Цонко – гостите във ВИП-а, царете на купона, министрите на веселбата“. Митра отпива от алкохола и започва да танцува. Танцува така, че задните и части постоянно да бъдат в полезрението на Минко. Цонко вече е поканил „някаква курва“ да танцува до него. „К’во да се занимавам с такива кат’ тоя?! Те всичките са еднакви“ помисля си за секунда Митра, но отвръща глава на страни, защото барманът я пита какво ще пие. Минко и е поръчал питие и я кани на масата му във „vipa“. Преди да набере с 200 към „vipa“, Митра отива до тоалетната да се освежи. Прави си няколко chicken ass снимки пред огледалото, отбелязва се във Facebook и отива при Минко. Минко и купува роза за 20 лв. и поръчва салфетки за 50. Купонът е в пиковия си момент. Песента, която гърми от високоговорителите е хитът на Тони Стораро „Нашата Фирма“. Митра пита Минко какво работи. Той отговаря, че работи в сферата на селскостопанския частен бизнес с крави и овце, а Митра му обяснява, че работи в сферата на обслужването. Споделя му, че се е снимала за някакво списание, ама така и не публикували снимките и, защото корупцията била навсякъде, a шефа на списанието бил много дърт, че да си легне с него. Тя му разкрива, че мечтата и е да работи в телевизията. Минко, вдъхновен от ентусиазма на Митра поръчва още едно питие и още салфетки. Митра му казва, че е уморена. Минко и предлага да я закара с колата си. Качват се в колата и потеглят. По пътя Минко споделя, че има квартира в студентски, и й предлага да изпият по едно финално питие, преди да се разделят. Митра се съгласява. Качват се в апартамента на Минко. След малко приказки, Минко я ебе като животно – до откат. Заспиват на леглото. На сутринта Митра се събужда в леглото на Минко. Събудена е от алармата за работа (Like A Boss), кънтяща от телефона в чантата и. Минко го няма. Митра тръгва за работа…

The end.

EDIT: – Аргументиран отговор, изпълнен с мисъл и богата езикова култура.

Untitled-1

Моля. споделете мнението си за случката.