Т'ва е листчето, което намерих в триъгълника, за който пиша по-доло!

Денят е 21 Декември, часа 4:30 сутринта.
С кървясал поглед, отново се дзверя в екрана на монитора. Държавата е познатия от предните ми постове Кипър. Хотела в който живея няма джан-джун човек, или ако има –  всички спят и сънуват розови сънища.
Чувам почукване на входната врата на апартамента си. Първоначално си мислех, че ми се е причуло и не реагирах (не вярвам да има луди, дето да ме търсят в 4:30 заранта точно на т’ва място), но почукването се повтаря. Ставам да да отворя вратата и да видя кой ли ентусиаст, аджеба, се е сетил за мен по това време на денонощието. Отварям вратата – никой. Излизам на площадката пред вратата – никой. Тръгвам да се прибирам и забелязвам на земята пред вратата ми – триъгълник увит в тиксо. Не обръщам внимание. Прибирам се в апартамента и се връщам при чат събеседника си. Обяснявам на кратко какво се е случило. И човекът, с който си пиша ме пита за подробности относно тоя триъгълник. Излизам отново пред вратата, вземам триъгълника от земята и го внасям в стаята си. Късам тиксото за да разбуля мистерията около съдържанието му и в него намирам следните неща:

1. Малка жълта монета
2. Кокалче (предполагам от пиле)
3. Парче изкривена игла за шиене
4. Парче сапун
5. Дръжка от малка чушка
6. Някакви космърлаци
7. Парче сапун или восък (на такова ми заприлича)
8. Листче свито на малък триъгълник с безсмислени драсканици на него

Обясних на нет събеседникът си какво съм намерил, а той ме увери, че т’ва е вид магия и ме помоли да го изхвърля. Изхвърлих го. След броени минути отново се почука на вратата. С бърза крачка и парче дърво се запътих към нея. Но – отново никой! Обиколих площадката. Проверих на площадката на горния етаж, дори и в мазето слязох да проверя! Никой и нищо. Само пред вратата ми този път имаше малка изкуствена черна розичка, която в последствие също изхвърлих.
Хората, които ме познават знаят, че съм много скептично настроен относно тоя вид неща. Аз съм от типа хора, които вярват, че зад всяко едно нещо, каквото и да е то, стои някакво научно обяснение. Мисълта ми е друга. След като се поразрових малко из интернет намерих информаиця за точно този вит т.нар. „черна магия“… Някакви измислени ритуали с назоваване на зли духове и тем подобни простотии… Честно казано – не вярвам на подобни дивотии! Озадачава ме факта, че има олигофрени, които отделят от времето си да се занимават с подобни занимания. Само си представете, що за бавноразвиващ се кретен е човекът жертвал от времето и енергията си да събере горните „съставки“ … Принципно – не съм конфликтен човек и не мисля, че имам „врагове“, които да искат да ме „омагьосат“ за добро или зло. Нещото, което не ми дава мира, обаче, е факта, че има някой, дето се опитва да се ебава с акъла ми и на 100% съм сигурен, че е българин (не вярвам англичанин или кипърец да може да роди подобна въ-ъ-ърла простотия от тоя ранг). Само мога да кажа, че не е попаднал на точния човек! 😀  😀  😀  И ако евентуално чете писанията ми – искам да го уверя, че ще му се наложи да гледа мнооооого дъълго време ухилената ми гологлава мутра!
Ако евентуално намерите някаква информация за подобен тип простотии, които описах горе – моля споделете я тук чрез коментарче. А, аз като надвия мързела си – ще сваля от телефона си останалите снимки на въпросните неща, които намерих.