Dr. Artik

Не, не съм за Вас и Вашия така обикновен свят. Нещо хич не мога да разбера правилата на тази Ваша куца игра. Никога не съм ги и разбирал, нямам желание и дори и не си и правя труда да го правя. Мразете щом Ви кефи! Продължавайте с нищожните си жалки опити да ме унижите по някакъв безмислено тъп начин или да обезмисляте значението на целите ми. Не ми пречи!
Не ме харесвате, защото не ме усещате. Аз не Ви харесвам, защото Ви почувствах! Научих начина Ви на мислене наизуст. Мразете ме, затова, че искам нещо повече. За това, че живея както си поискам. Че имам силата и възможността да правя всичко, което поискам. Не, аз изобщо не съм толкова красив … Не, аз не съм богат! Не, аз не съм нищо особено! Смея се, понякога дори се натъжавам и веднага след това, отново усмихнат Ви вбесявам, с факта, че правя каквото ми е на кеф! 🙂 Само ко-о-о-олко цинично от моя страна. Ужас!
Скъпи смешно-жалки хора, след като Вие нямате силата да се преборите със себе си и не спестявате злобата си, дори и към Вас самите – ‘що пък аз трябва да съм длъжен да Ви спестявам истината? … „Мани го тоя клоун!“; „Той е луд“ … 😀 Просто, цент идея си нямате колко силно се смея всеки път, когато ща не ща се докосвам до бедните Ви, малки, ограничени душици  на коне с капаци… Абсолютно и категорично отказвам да приема за правилни неписаните закони, които изпилените Ви мозъчета са сътворили и въвели в лишения от смисъл живот, който се опитвате да живеете, криво-ляво, с наведени глави. Отказвам и да бъда един от Вас – изпържените копелета, плод на грубата матрица. И не ми пука грам, че този мой отказ ще ме доведе до някаква душевна черна дупка, плод на самота! По-добре самотен (‘щото, принципно, аз НИКОГА не съм сам 😉 ) – от колкото във Вашата интелектуално бедна и духовно измъчена компания!
Аз вярвам, че там някъде ще срещна човек или хора, дето са като мен … Няма да има нужда да обяснявам нищо и няма да има нужда да се променям заради каквото и да е! Вярвам, защото знам, че все още има хора, дето са вън от грубата матрица на изпърженото си ежедневие! И преди да ми лепнете поредния епитет – знайте и запомнете, че съм постигнал съвършенната хармония със себе си, чувствам се адски добре в кожата си и умея да се усмихвам естествено и ще го правя и занапред! А Вие?

P.S. Ся спокойно можете да изкоментирате и правописните ми грешки 😉