Studio X LogoЗдравейте бригада,

Дни преди да замина искам да изчистя SoundCloud-а си, че ме чака доста работа лятото и ще ми трябва място в профила. Пък и не ми се дават $30 за ПРО профил. Според мен – няма някаква особена разлика, поне за нещата, които правя. За всички, които все още не са се абонирали за нещата ми в SoundCloud – можете още сега да го направите ТУК.

Доста години минаха от началото на проекта Studio X. Спомням си времето, в което същото това студио беше една разпадаща се тоалетна на запустяла димитровградса сграда, а сега направо ми се пълни душичката като го гледам след основния ремонт, който му избацахме с моя боен другар mr. Николай Байчев. На кратко – благодарение на съдействието на НЧ „Васил Левски 2003“ Димитровград превърнахме един разпадащ се кенеф в едно сносно европейско студио, което върши работа хем на нас – хората, които го използваме постоянно, хем на читалището и на членовете на читалището в чиято сграда се помещава, хем и на димитровградчани.

Доста хора минаха през това студио. Някои добонамерени, други не чак толкова добронамерени. Бяха казани и изписани колкото красиви думи, толкова и глупости по адрес на това студио. Избива ме на смях когато чуя, че хора направили  първите си стъпки в звукозаписа или записали първото си демо в Studio X се бият в гръдите, че никога не са стъпвали там, и едва ли не студиото, аз, албанците в Косово или властелинът на пръстените ги е ощетило по някакъв конспиративен начин или сме им длъжни. В крайна сметка, както се случва от както свят светува – всички продължават напред, живота или ги поглъща в сивата си цетка с еднообразието си, или продължават нагоре. Честно казано – има хора, които се развиха, продължиха нагоре и аз искрено им се кефя. Все пак именно аз, студиото и читалището сме дали някаква творческа нотка, пък ако ще и творческо начало на животите им. Тези хора са и до мен и в студиото до днес. Не тялом! Духом те са горе и искрено им благодаря за това! А, на останалите – прощавам и не се сърдя. То и няма как да се разсърдя на толкова много хора, които дори не помня. 🙂

Отплеснах се…

По случай 5 годишнината на Studio X, която се навърпва след точно една седмица – на 29ти Декември, реших да направя една сборна компилация от най-добрите неща, които сме написали, композирали и изпяли през последните 56 месеца.  Плейлиста на траковете, които съм сложил в компилацията е следният:

01. Artika – Tonight 2013 Rework
02. Artika & Danny K – Мечтите
03. Artika & Vlad Ft. Vaski4A – Странен Трак
04. Artika Ft. Jodie The Porn Star – Самолета (Кипърска Идилия)
05. Bluesbandit – Никой (Und.Rmx)
06. Dimitrovgrad Dc All Stars – Davai Do Svidanie
07. Freyo & Rado – Swag (Recorded In Studio-To)
08. Jorkata I Artika – Всичко Минава
09. Joro Rapa Ft. Dr. Artik – Схемата
10. Mimata I Artika – Tonight
11. Nora, Artika, Bat Vlat, Vlad & Jorkata Ft. Unda – Kahsat 2012
12. Steka – Там
13. Steka, Gamena & Nora Ft. Unda & Dr. Artik – Resque
14. Mary, Puhi & Dr. Artik – Петък

Можете да изтеглите компилацията от:

  1. Dox.BG – Линк за сваляне
  2. ZippyShare – Линк за сваляне
  3. 4shared – Линк За сваляне

Приятно слушане!