Бях се врекъл да не чета и да не коментирам ужасните новини, случващи се в турско-циганско-сирийско-българската колония на американска Европа – Булгаристан. Дори, тържествено бях обещал на близки за мен хора, че няма да си го причинявам повече, защото ми остават само изхабените нерви и написаното, а керванът не спира да върви, без значение колко силен е лаят на кучетата. Обещах, но това ме ПОТРЕСЕ!!!

18-годишен почина след бой в центъра на Враца

Сигурно ще ме попитате: “Ти пък, ся… На к’ъв взе да се правиш пак? К’во ме занимаваш?!?! Що ми натрапваш тая случка от центъра на европейски град, случила се посред бял ден, пред очите на десетки хора, някои от които снимат видео… Вярно, не е в Катуница! Не е в Столипиново! Не е и в някое друго захлупено селце – феодално владение на градска мутра или неприлично богат и нечленоразделен мангал. Не е и в моя дом и няма да се случи на мен.
Питайте! Но и аз имам няколко неща, които искам да попитам!

Къде сте разгневени граждани, достойни магистрати, хлъзгави политици, протестиращи мрежи, анонимни легиони, ранобудни студенти, НПО-та?

Къде сте, бе?

България за кои точно българи е? За тия двама малоумника – човекоподобни убийци ли?!?!? Циганите и турците ли са за сапун или на нас ще ни трябва сапун, за да измием гмечта и мръсотията, която е въоръжена я с бокс, я с хладно, я с огнестрелно оръжие и системно ни ебе грубо и групово, защото знае, че ще си траем като мишоци?

Къде сте, бе?

Колко хора в тая селска цигания, която ние, позитивните идеалисти все още оптимистично наричаме държава, знаят бройката на младите хора и деца, които си отиват ей така от тоя свят? Да! Има и “оживели” след подобни инциденти. Ама те май вече са, някак си, мъртви, не мислите ли?

Защо питам ли? Защото се боя, че треската за справедливост, която ни завладява уж внезапно и непридвидимо е избирателна и от нас се очаква да се превърнем в няк’во мешере, не от третия свят, ами направо от каменната ера, което от време на време раздава мъст и пролива кръв, докато институциите пият кафе и си чешат ташаците, а на нас ни се е отворила дупка в програмата!

И тъй като съм наясно, че този пост, както всички останали, ще отекне като овче блеене, заглушено от лай на глутница гладни и изпосталяли кучета, които следят стадото, да не тръгне по грешните пътища, искам да похваля институциите!

Слава и хвала Вам институции! Отиващите на смърт Ви поздравяват и Ви се покланят до земята!

Слава тебе Господи, че забавяш, но не забравяш! Много бих искал да кажа: „Прости им греховете, Господи, те не знаят какво вършат“, но тези грехове, явно вече са опростени от хората, които представляват българският народ. Всъщност, ето го и тяхното решение:

„Днес Окръжна прокуратура – Враца привлече като обвиняеми лицата Иван Дамянов на 32 г. и Десислав Дамянов на 36 г, двамата от Враца – за това, че в съизвършителство помежду си по непредпазливост са причинили смъртта на 18-годишният Тодор Йорданов, вследствие на умишлено причинена лека телесна повреда – престъпление по чл. 124 ал.1 във вр. с чл. 20 ал.2 НК.“

За това, Господи, дай всекиму според стореното!

Искрени съболезнования на цялото семейство и на всички близки на убитото дете от Враца! Дълбок поклон пред светлата му памет!

Днес аз не съм Шарли!!! Днес аз съм Тoдор, защото Тодор е България!